Despres de mes de 35 anys treballant en la fabricació de xocolata, bombons, confits, dragees, etc d'una forma totalment artesana, explicaré com es fabricaven tots aquests productes, perque no es perdi en el oblit.
dilluns, 22 de maig del 2017
EL PERQUE D'AQUEST BLOG
Després de més de trenta-cinc anys treballant en el mon dels xocolates, els bombons, els torrons, els caramels, els confits, les dragées, el Marrón Glacé, les "gominoles", etc. he pensat que podria deixar constància per escrit de com es fabricaven tots aquests articles de confiteria d'una forma manual i totalment artesana.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
I per què no segueixes, nen? Ostres, Vidalet! Ets dels millors... vinga! La Mortadel.la Casolana era joooooo! L'Anna P!
ResponEliminaLa vida...
ResponEliminaMortadel•la8 de novembre de 2011 a les 21:00
Era un molt bom empresari en Vilaplana, havia treballat amb els Mora-Roses, els millors fabricants de xocolata de Barcelona. Aquests tenien la fàbrica al carrer Vic, a Gràcia. ERa una passada!
És de les coses que m'ha sabut greu; que plegui Vilaplana.
No sé que més es tancarà. Portem un ritme...
ResponElimina
Respostes
1.
JAUME20 de desembre de 2016 a les 14:48
Hola Mortadel.la.
En Rogeli Vilaplana va treballar a la botiga MORA de Balmes 409/Diagonal. El va formar el meu avi, Jaume Vidal Valls i va apendre alli tot el bon ofici de pastisser.
Veig que conneixes moltes coses de Mora Rosas, del carrer Vic, numero 6
La meva familia era la propietaria.
Ets l'unica persona que n'ha fet referència en algún lloc. Moltes gràcies